Dakdekker in Roosendaal nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte aan ->

Dakdekker Roosendaal

De vestiging in Roosendaal ligt centraal om zo heel 0165 te kunnen bedienen. Ons netwerk kan hierbij te hulp schieten op het moment dat wij zelf niet beschikbaar zijn. De diensten die wij als dakdekker in Roosendaal uitvoeren zijn heel breed en lopen uiteen van een schade bij aantal dakpannen tot het volledig plaatsen van een nieuw (plat) dak. Welke diensten er exact van ons verwacht kunnen worden zullen wij verder toelichten. Ook de daarbij behorende kosten zullen wij schematisch vermelden. Op deze manier is het snel inzichtelijk en kan er een indicatie worden gekregen van de prijzen die wij hanteren.

Overzicht van diensten

In Roosendaal zijn diverse daken die ieder een eigen aanpak nodig hebben. Zo zit er een groot verschil tussen platte en hellende daken.

Reparatie dak

Bij een lekkage aan het dak is het belangrijk dat hiervoor snel word ingegrepen. Doe direct een melding bij ons, wij komen binnen enkele dagen langs om het probleem op te lossen. Een dakreparatie in Roosendaal vind meerdere keren per dag plaats. Onze dakdekkers rijden rond om snel beschikbaar te zijn in geval van spoed. Wanneer het vocht te lang de tijd heeft gehad om in de muren te trekken, zal de schade snel oplopen.

Dakrenovatie Roosendaal

Na verloop van jaren vind er slijtage aan het dak van. Soms is dit zichtbaar, maar vaak ook is het lastig te zien als het onder de dakbedekking plaats vind. Denk hierbij aan oude panlatten of beschadigde balken. Een dakrenovatie is dan vaak de oplossing, in plaats van een heel nieuw dak plaatsen kunnen veel onderdelen nog wel behouden blijven. Dit scheelt in de kosten, waarna het dak er toch als nieuw uit ziet. Tevens is het mogelijk om dakisolatie aan te brengen tijdens de renovatie.

Aan het twijfelen of het dak gerenoveerd dient te worden? Vul het formulier onderaan de pagina in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dakonderhoud Roosendaal

Onderhouden van het dakwerk in Roosendaal bespaart op lange termijn veel geld. Hieronder valt het schoonspuiten van de dakpannen en het platte dak regelmatig controleren.

Wat is ons tarief?

De prijs die onze dakdekker in Roosendaal hanteert, is afhankelijk van uw wensen. Wat wilt u exact laten uitvoeren? Vraag vooraf advies bij onze dakdekker aan. Om de totale kosten te berekenen kunnen wij een offerte opstellen. Op de offerte zal een overzicht staan met de volgende gegevens:
  • Het materiaal
  • Aantal man-uren van onze dakdekkers
  • Garantie
Om een korte indicatie te geven. Het tarief wat onze dakdekkers in Roosendaal hanteren ligt rond de €35,- per uur.
Dakdekker-Gigant.nl word door veel klanten aanbevolen. Deze positieve reacties krijgen wij op onze prijzen die we hanteren en ook over de kwaliteit wat geleverd is.

Op zoek naar een dakdekker in Roosendaal? Kom direct in contact, aarzel niet en vul ons onderstaand formulier. Wij zoeken persoonlijk contact op.

Tarieven

Wij bieden scherpe offertes aan. Ieder dak heeft specifieke aandacht nodig. Vraag een offerte aan om inzicht in de kosten te krijgen!

Direct contact

Tel: 085 004 5490
Info@regio-dakdekker.nl

Benieuwd naar de kosten?