Dakdekker in uw regio nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte aan ->

Daklekkage in Bergen op Zoom

Het hebben van een daklekkage is altijd vervelend en komt ongewenst. Alleen nu de lekkage een feit is, gaat het belangrijkste zijn om dit op te lossen. Onze dakspecialisten in Bergen op Zoom zijn op korte termijn in te zetten om de daklekkage 100% te verhelpen. Twijfel daarom om een aanvraag bij ons te doen en wij zullen op zo snel mogelijk contact opnemen. Hierbij kunnen wij een indicatie geven van de kosten en ook waar nodig op locatie de schade komen bekijken

Met spoed oplossen?

De snelheid van het oplossen kan er voor zorgen dat er geen verdere schade wordt aangericht. Zowel aan het dak of schade in de woning willen wij te allen tijden voorkomen.

Vul daarom de gegevens is omtrent de schade en dan kunnen we snel schakelen: Offerte aanvragen

Wij hebben ook een telefoonnummer en zijn te bereiken op 085 004 5490

Platte daken

Veel van de lekkages ontstaan op een plat dak. Het water blijft vaak langer op het dak staan en zeker als de afvoer van het water door bladeren verstopt zit, kan een lekkage hier bij verkeerd plaatsen van het dak al snel ontstaan. Ook kan het zijn dat er scheurtjes in het dakleer ontstaan na verloop van tijd.

Onze ervaren dakdekker in Bergen op Zoom weet wel raadt met deze lekkages en veelal is het eenvoudig te verhelpen. Het kan zijn dat de staat van het bitumen– of EPDM dak zo slecht is, dat het slimmer kan zijn om het dak te vernieuwen. Ook als de afwatering van het dak niet meer voldoende is, kan het advies zijn om dit op te laten lossen.

Hellende daken

Lekkage op een hellend dak in Bergen op Zoom is voor onze dakdekkers ook geen probleem om op te lossen. Hierbij is het vaak een pannendak waar schade aan is ontstaan, dit kan meerdere oorzaken hebben. Denk hierbij aan

  • Schade door een storm, enkele losse dakpannen
  • Beschadigde nokvorsten
  • Dakpanlatten die doorhangen
  • Overgang naar bijvoorbeeld een dakraam

Schoorstenen

Dakgoten

Zelf een lekkage opsporen

Inschakelen dakdekkersbedrijfs

Kosten van dakreparatie

Verzekering